mercure

Geniet van de lente

Even weg in de lente

De aanbieding is boekbaar tot 31-5-18

De aanbieding is geldig voor een verblijf tot 7-6-18

Or  night(s)

ZOEKEN

Ga een paar dagen weg in de lente en overnacht bij Mercure

Het voorjaar staat weer voor de deur en het is tijd om erop uit te gaan en de donkere dagen achter u te laten. Even genieten van de eerste voorjaarszon op een terrasje en natuurlijk ook van de eerste krokussen en narcissen in het park. En wat is dan fijner dan de voorjaarszon te combineren met een paar dagen weg om nieuwe inspiratie op te doen? Boek één of meer overnachtingen bij Mercure en geniet van een luxe kamer in een drie- of viersterrenhotel. Laat u uitgebreid verwennen en begin, na een heerlijke nacht slaap, uitgerust aan een nieuwe dag met een meer dan uitgebreid ontbijt.

Mercure is onder andere te vinden in:
Blankenberge, waar u heerlijk geniet van de lentezon op een terrasje aan het strand.
Groningen, waar u zeker een bezoek moet brengen aan het Noorderplantsoen en het Groninger Museum.
Mercure boekt u ook in een aantal andere steden in Nederland, België en Luxemburg.

Boek tijdig en bespaar op uw verblijf!
Boek tijdig en ontvang tot wel 25% vroegboekkorting.*

Dat maakt overwinteren in de zon nog extra aantrekkelijk.

Selectie van onze hotels:

 • Groningen, Nederland

  Vanaf 77.00 EUR 77.00 EUR

  <br> <br> √ Beklim de 97 meter hoge Martinitoren voor een mooi uitzicht over de stad <br> √ Maak een wandeling in Nationaal Park Lauwersmeer en kom helemaal tot rust <br> √ Bezoek het extroverte en kleurige Groninger Museum

  LET'S GO
 • Antwerpen, België

  Vanaf 85.00 EUR 85.00 EUR

  <br> <br> √ Shop till you drop in het hippe stadscentrum <br> √ Bezoek het MAS, het meest iconische museum van de stad, gewijd aan de haven <br> √ Maak een ontspannen wandeling in het Stadspark

  LET'S GO
 • Amersfoort, Nederland

  Vanaf 89.00 EUR 89.00 EUR

  <br> <br> √ Beklim de 346 treden van de Onze-Lieve-Vrouwetoren voor een prachtig uitzicht over de stad <br> √ Met kinderen? Breng een bezoekje aan Dierenpark Amersfoort <br> √ Bezoek een echte windmolen in Amersfoort Windkorenmolen (Den Olden Florus)

  LET'S GO
 • Amsterdam, Nederland

  Vanaf 69.00 EUR 69.00 EUR

  <br> <br> √ Ontdek het stadscentrum dat moderniteit combineert (Kalverstraat) met traditie (Begijnhof) <br> √ Maak te voet of per fiets een romantische wandeling langs de grachten <br> √ Bezoek met kinderen dierentuin Artis en Science Center NEMO

  LET'S GO
 • Oostende, België

  Vanaf 75.00 EUR 75.00 EUR

  <br> <br> √ Breng een bezoekje aan het Atlantic Wall museum en leer meer over de Tweede Wereldoorlog <br> √ Ga lekkere verse mosselen eten op de dijk<br>√ Breng een bezoekje aan Mu.ZEE, het museum van modern kunst.

  LET'S GO
 • Blankenberge, België

  Vanaf 75.00 EUR 75.00 EUR

  <br> <br> √ Ontdek de wereld van de zee in Sea Life <br> √ Maak een wandeling over de pier van Blankenberge <br> √ Waag een gokje in het casino Blankenberge

  LET'S GO

Geniet van de lente


Het Vroegboektarief is de prijs (inclusief belasting) weergegeven op het moment van boeking en is geldig voor één kamer (voor maximaal het aantal gasten dat is toegestaan in de kamer).
De reservering moet plaatsvinden via internet, callcenter of direct contact met het hotel. 
Het tarief is afhankelijk van beschikbaarheid en beperkt tot het aantal beschikbare kamers dat is toegewezen aan het aanbod op de datum van het verblijf in het door de gast geselecteerde hotel. 
Betaling dient te geschieden op het moment van boeken. Betalingen worden niet gerestitueerd, ook niet in het geval van annulering.
De aanbieding kan eveneens verkrijgbaar zijn met ontbijt inbegrepen bij deelnemende hotels. Raadpleeg de voorwaarden voor het tarief in het hotel.

,

Or  night(s)

ZOEKEN

Or  night(s)

ZOEKEN